Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Sfaturi utile

Urban si Asociatii va ofera o serie de sfaturi utile pentru a putea face mai bine debitorilor si creditoriilor precum si a situatiilor ce apar in raporturile comerciale cu partenerii dvs.

5 obiceiuri gresite de a cheltui care te pot ingropa in datorii
 
 
Indatorarea nu este ceva care se întâmplă pur si simplu, de la sine. Există anumite obiceiuri cu privire la modul de a cheltui, care duc la indatorare. Recunoscând aceste obiceiuri acum ati putea salva o mulţime de bani şi de stres mai târziu.
 
1.  Cheltuirea unei sume mai mari decat veniturile obtinute
Acest lucru nu este posibil în mod logic. Daca fac doar 1000 roni pe luna, cum as putea, eventual, cheltui 1.200 roni într-o lună? Este mai uşor decât credeti. Atât de uşor, incat s-ar putea să faceti asta. Cu fundarea în economii, in împrumut de la alţii, şi folosirea de credite sunt metodele principale de a cheltuieli mai multi bani decat faceti. S-ar putea sa fiti în măsură să scapati de aceste obiceiuri proaste pentru câteva săptămâni sau luni, dar în curând, lucurrile vor scapa de sub control. Înainte de a va da seama, economiile dumneavoastră vor fi epuizate, cardurile dvs. de credit vor fi respinse, va veti trezi inscris rapid de banci la Biroul de Credit  şi nu veti putea sa mai împrumutati nici un ban mai mult.  
2. Cheltuirea unor sume mai mari decat cele de care dispuneti
De obicei, cheltuirea mai multor bani decat realizati lunar deriva din cheltuirea banilor pe care nu-i aveti in buzunar la un moment dat. Puteţi cheltui banii pe care nu-i nu aveţi, prin utilizarea cardurilor de credit şi prin contractarea de împrumuturi. Când utilizati aceste instrumente pentru plata facturilor şi pentru a face achiziţii, atunci creati datorii. Dacă nu se poate rambursa datoria în fiecare lună, aceasta va continua să crească.La fel si problemele dvs. vor creste exponential; Castiga doar bancile care vor sa va imprumute la nesfarsit ca apoi sa ajungeti sa munciti pentru profiturile lor.
 
3. Contractarea unui credit pentru cumpărăturile obişnuite.

Ar trebui să  utilizaţi numerar pentru a face achiziţiile de zi cu zi, cum sunt:alimentele, hainele, pentru plata utilitatilor şi pentru divertisment. A recurge la carduri de credit , credite de consum inseamna abilitatea de a plăti mai târziu, pentru lucrurile pe care le cumpăraţi acum. Ideea este că sunteţi mai puţin inclinati la plata facturii cardului dvs. de credit pentru elementele pe care le-aţi consumat deja, cum sunt cele mai multe achiziţii. Utilizarea de credit în loc de numerar este un obicei prost, mai ales atunci când nu va plătiti facturile la cardul de credit în întregime în fiecare lună.De asemenea, daca veti utiliza cash, veti avea tentatia sa nu cheltuiti mai mult decat aveti, si scapati de capcana creditelor de consum sau a cardului de credit.
 
4. Utilizarea creditului atunci când aveti bani
Una dintre cele mai rapide moduri de a va ingloda în datorii este de a alege să utilizati creditul atunci când aveti bani pentru a face o achiziţie. Oamenii face acest lucru cu gandul la anumite false avantaje de moment . Ei doresc să cumpere bunuri (sau servicii), dar nu doresc să le plătească atunci si mult mai tarziu, desi asta inseamna adaugarea de comisioane, dobanzi, etc.  Comoditatea de a lăsa bani în portofel vine cu un pret. Sunt sanse ca, în cazul în care nu doriţi să plătiţi pentru el azi, să nu vreti să plătiti pentru el nici mâine.  
5. Utilizarea unor debite pentru a le plăti pe altele
Când utilizaţi cardurile de credit sau credite de consum pentru a achita alte carduri şi credite pentru a achita alte împrumuturi, de fapt nu platiţi nimic. Cand plimbati datoria dintr-o parte in alta şi amanati asumarea datoriilor, va indatorati mai mult de fiecare dată când faceti acest lucru. Transferurile au comisioane de tranzacţie şi cele mai multe împrumuturi au un fel de plată sau de comision de iniţiere. Deci, atunci când utilizaţi o datorie pentru a achita o alta datoria, veti ajunge mai rău acum decât atunci când ati început.